aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΗ αποστολή για τον αγώνα στη Σκωτία

Η αποστολή για τον αγώνα στη Σκωτία

Ο πρώτος, ιστορικός επίσημος αγώνας της εθνικής μας ομάδας των γυναικών πλησιάζει και η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία.  Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Παρασκευή τη Σκωτία εκτός έδρας, για την 1η αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου του UEFA Women’s EURO 2021. Ο αγώνας θα γίνει στο Εδιμβούργο και συγκεκριμένα στο Easter Road Stadium.

Η Εθνική Γυναικών θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Ιστορία σε επίσημη διοργάνωση της UEFA και ασφαλώς το έργο της θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Κυρίως, στον πρώτο της αγώνα την ερχόμενη Παρασκευή αφού η Σκωτία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ευρωπαϊκό Γυναικείο Ποδόσφαιρο και η οποία τον περασμένο Ιούνιο συμμετείχε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Η Εθνική μας απόψε θα αναχωρήσει για τη Σκωτία, όμως νωρίτερα θα προηγηθεί προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών.

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Άγγελος Τσολάκης, έχει επιλέξει για την αποστολή τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες: Κωνσταντίνα Παφίτη, Άντρια Μιχαήλ, Φωτεινή Ανδρονίκου (Apollon Ladies), Ελένη Γιάννου (Άρης Θεσσαλονίκης), Μαρία Ματθαίου, Χαρά Χαραλάμπους, Λουκρητία Χρυσοστόμου (Λευκοθέα Λατσιών), Χρύσω Μιχαήλ, Άντρη Βιολάρη, Βικτώρια Ζαμπά, Μαρία Ιωάννου (Pyrgos Limassol FC), Σάρα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Ιβάνα Τάνεβα (Ομόνοια), Σταυριάνα Αντωνίου (Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου), Κορίνα Πάολα Αδάμου (Champions Ύψωνα), Χριστιάνα Σολωμού (A.C. Sparta Praga), Φιλίππα Σάββα (Lewes FC), Ελένη Ττάκκα και Άντρια Κιρκίνη (Lakatamia FC). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν επίσης η Χαρά Νεοφύτου, η Έλενα Αριστοδήμου και η Μαριλένα Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ