aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣH πρώτη της Εθνικής, η πρώτη και του Φώτη

H πρώτη της Εθνικής, η πρώτη και του Φώτη

Με προπόνηση στις 18:00 στο ΓΣΠ, αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νορβηγία την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου (21:45).

Η προπόνηση θα είναι ανοικτή στα αρχικά της στάδια για τα ΜΜΕ ενώ πριν την προπόνηση θα γίνουν δηλώσεις από ποδοσφαιριστές.  Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία προπόνηση της Εθνικής στην Κύπρο αφού αύριο Τρίτη, στις 9:45 το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Νορβηγία.

Στη Νορβηγία θα γίνουν δύο προπονήσεις, μια το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της Lillestrom και μια την Τετάρτη στις 20:00 το βράδυ (ώρα Κύπρου) στο Ullevaal Stadium που θα φιλοξενήσει και τον αγώνα της Πέμπτης.

Νέο πρόσωπο στην κλήση του Ραν Μπεν Σιμόν ο Φώτης Παπουλής που πρόσφατα απέκτησε το Κυπριακό διαβατήριο και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική. Επιστροφή στην Εθνική μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και για το Βαλεντινό Σιέλη.

Από τη σημερινή προπόνηση θα απουσιάσουν οι Πιέρος Σωτηρίου και Τζέισον Δημητρίου οι οποίοι θα μεταβούν στη Νορβηγία από Δανία και Αγγλία αντίστοιχα και θα συναντήσουν εκεί την υπόλοιπη αποστολή.  Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ραν Μπεν Σιμόν βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ονησίφορος Ρουσιάς

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανδρέας Αβραάμ, Νέστωρ Μυτίδης

ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Ούρκο Πάρντο

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Γιώργος Οικονομίδης

ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Κωστάκης Αρτυματάς, Νικόλας Ιωάννου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γεώργιος Βασιλείου, Φώτιος Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Βασίλειος Παπαφώτης

ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Γεράσιμος Φυλακτού

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ρενάτο Μαρκάσα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κωνσταντίνος Παναγή, Ιωάννης Κούσουλος

F.C. COPENHAGEN: Πιέρος Σωτηρίου

JUVENTUS F.C.: Γρηγόρης Κάστανος

SOUTHEND UNITED: Τζέισον Δημητρίου

STANDARD LIEGE: Κωνσταντίνος Λαΐφης

GANGWON FC: Βαλεντίνος Σιέλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ