aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«H Εθνική δεν είναι του Κούμα, είναι της Κύπρου. Άστε τους καναπέδες»

«H Εθνική δεν είναι του Κούμα, είναι της Κύπρου. Άστε τους καναπέδες»

Στην κάμερα του ΡΙΚ μίλησε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, ο οποίος βρίσκεται στο Καζακστάν με την αποστολή της Εθνικής μας. Τόνισε μεταξύ άλλων πως ήταν τονωτική νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών του στο κυριακάτικο παιχνίδι στο ΓΣΠ κόντρα στη Ρωσία.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι η σημερινή νίκη ήταν αυτό που χρειαζόμασταν, που ζητούσαμε. Με πολλή προσπάθεια, σε αντίξοες συνθήκες (σ.σ. πλαστικός), κατάφεραν να έχουν πολύ καλή παρουσία και να μας κάνουν περήφανους. Η Εθνική μας δεν είναι της Ομοσπονδίας ή του Κούμα, είναι της Κύπρου μας. Ήμαστε σε μια περίοδο που χτίζουμε. Έρχονται νέοι παίκτες, έχουμε προβλήματα αλλά θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Είναι σημαντικό, δείχνεις ότι κάνεις βήματα μπροστά. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι απέναντι στη Ρωσία και καλώ τον κόσμο να έρθει να σταθεί δίπλα στα παιδιά. Οι φίλαθλοι της Ρωσίας θα είναι περισσότεροι, με λύπη μου το διαπίστωσα σήμερα. Να αφήσουν τους καναπέδες και να έρθουν να στηρίξουν την Εθνική μας. Δεν θέλω να πετάμε ψηλά με τη νίκη, ήταν τονωτική. Βοήθησε τα παιδιά. Θεωρώ πως κάναμε ένα μικρό βήμα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θα το εκμεταλλευτούμε για τις επόμενες διοργανώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ