aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣH ενδεκάδα της Εθνικής Κύπρου στη Βουλγαρία (βαθμολογία και πρόγραμμα)

H ενδεκάδα της Εθνικής Κύπρου στη Βουλγαρία (βαθμολογία και πρόγραμμα)

Βήμα τρίτο απόψε για την Κύπρο στο Πρωτάθλημα Εθνών, με την αναμέτρηση στο «Βασίλ Λέφσκι» της Σόφιας απέναντι στη Βουλγαρία (21:45, ΡΙΚ 2). Στην έδρα της πρωτοπόρου του γ’ ομίλου Γ’ Κατηγορίας, η οποία έκανε το 2 στα 2 κόντρα σε Σλοβενία και Νορβηγία, η Εθνική μας θα είναι το αουτσάιντερ και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, αποκομίζοντας βαθμολογικό όφελος. Θα είναι το πρώτο από τα δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός συνόρων, αφού την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η δεύτερη δοκιμασία στην έδρα της Σλοβενίας.

Συνεπώς, το στοίχημα δεν είναι να φύγει μόνο χαμογελαστή από το γήπεδο απόψε η ομάδα μας, μα και να μείνει αλώβητη από πλευράς τραυματισμών ή τιμωριών. Πρόκειται για δύο παιχνίδια σημαντικά, ώστε να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν χαρακτήρισε τον σημερινό αγώνα κόντρα στους Βούλγαρους ως τον πιο κρίσιμο από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. O Ισραηλινός τεχνικός είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χάμπος Κυριάκου και Γιώργος Εφραίμ, με τους Μερκή και Αβραάμ να προβάρουν φανέλα βασικού, καθώς φαίνεται πως έχει… κλειδώσει η ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Στην εστία θα παραμείνει ο Παναγή, με τους Τζέισον Δημητρίου (δεξιά), Νικόλα Ιωάννου (αριστερά) στα δύο άκρα της άμυνας και τους Λαΐφη-Μερκή κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κούσουλος και Αρτυματάς θα συνθέσουν το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων με τον Γρηγόρη Κάστανο σε ρόλο επιτελικού μέσου. Αβράαμ και Παπουλής από τα άκρα της επίθεσης θα πλαισιώσουν τον προωθημένο Πιέρο Σωτηρίου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΘΝΩΝ

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΟΨΕ

Νορβηγία-Σλοβενία 19:00

Βουλγαρία-ΚΥΠΡΟΣ 21:45

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 2 αγώνες)

Βουλγαρία 6

Νορβηγία 3

ΚΥΠΡΟΣ 3

Σλοβενία 0

Η συνέχεια (Τρίτη, 16 Οκτωβρίου): Σλοβενία-ΚΥΠΡΟΣ (21:45), Νορβηγία-Βουλγαρία (21:45).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ