aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΓυναίκες: Φιλική ήττα από τη Βουλγαρία (pics)

Γυναίκες: Φιλική ήττα από τη Βουλγαρία (pics)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική ομάδα των Γυναικών της Κύπρου σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του ΘΟΪ στη Λακατάμια. Παρά την καλή τους προσπάθεια, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιρίστριες της Κύπρου δεν απέφυγαν την ήττα, αποτέλεσμα που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις. Πολύ πιο επικίνδυνη η Κύπρος στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι με την Άντρια Μιχαήλ στο 49′ ενώ έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει με την Άντρη Βιολάρη στο 75′ και στο 77′.

Τελικά, οι Βουλγάρες σε μια αντεπίθεση σκόραραν στο 83′ με την Alelesandreva και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Στο 90′ η Χριστιάνα Σολωμού με απευθείας φάουλ ανάγκασε την τερματοφύλακα της Βουλγαρίας σε δύσκολη απόκρουση.

H Κύπρος και h Βουλγαρία θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό μεθαύριο, επίσης στη Λακατάμια, στις 15:30. Κύπρος (Α. Βασιλείου): Μ. Χρίστου, Χ. Νεοφύτου (88′ Στ. Αντωνίου), Μ. Ιωάννου, Μ. Σοφοκλέους (58′ Φ. Σάββα), Σκ. Αντωνίου, Π. Ρήγα, Α. Μιχαήλ, Κ. Παφίτη, Λ. Χρυσοστόμου, Α. Βιολάρη, Μ. Παναγιώτου (54′ Χρ. Σολωμού). Στον πάγκο: Μ. Ματθαίου, Στ. Αντωνίου, Η. Αντωνίου, Α. Πανταζή, Ε. Γιάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ