aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΓκολ στο Βέλγιο για την Κύπρο; Απόδοση 2.20 στη Bet on Alfa

Γκολ στο Βέλγιο για την Κύπρο; Απόδοση 2.20 στη Bet on Alfa

Με απόλυτο φαβορί το Βέλγιο με απόδοση 1.05 στο κουπόνι της Bet on Alfa θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της η Εθνική Κύπρου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προσφέρονται πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να βρείτε τόσο στα 56 πρακτορεία της Bet on Alfa, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy. Η Κύπρος έχει απόδοση 22.00 για το διπλό, ενώ στο 8.60 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρει η Εθνική μας στο Βέλγιο προσφέρονται αποδόσεις για τον αριθμό των γκολ. Για να σκοράρει η Εθνική Κύπρου ένα γκολ κόντρα στους Βέλγους η απόδοση είναι 2.60, για να σκοράρει δύο γκολ η απόδοση είναι 9.60 και για να σκοράρει τρία γκολ και πάνω η απόδοση ανεβαινει στο 46.00. Υπάρχει επίσης επιλογή απλά για να σκοράρει η Εθνική μας στο Βέλγιο που είναι στο 2.20, ενώ στο 1.50 προσφέρεται η απόδοση για να μην πετύχει γκολ.

Υπάρχουν φουλ επιλογές τόσο για το ματς Βέλγιο-Κύπρος, όσο και για όλη τη δράση της τελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μπείτε στο www.betonalfa.com.cy και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία με την αξιοπιστία της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ