aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΓιάννος Οκκάς: «Τίποτε δεν έχει τελειώσει, προχωρούμε με στόχο τις δύο νίκες»

Γιάννος Οκκάς: «Τίποτε δεν έχει τελειώσει, προχωρούμε με στόχο τις δύο νίκες»

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα εκτιμά πως τίποτε δεν έχει τελειώσει στον 8o όμιλο.

Η ήττα με 2-1 από τη Σλοβακία σίγουρα στενοχωρεί, καθώς θα μπορούσαμε σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες να παίρναμε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο κύκλος του σημερινού αγώνα κλείνει (με όλα τα διδάγματα του) και ανοίγει ο επόμενος.

«Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και την προσπάθεια που έγινε μετά τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν σε βάρος μας. Περιμέναμε για μήνες αυτό το παιχνίδι, ήρθε δυστυχώς το γρήγορο γκολ και μας φόρτωσε  άγχος. Τα παιδιά προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκορ και με την παρουσία τους έδειξαν πως μπορούν να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Τίποτε δεν έχει τελειώσει, αρχίζουμε δουλειά για τη συνέχεια με στόχο τις δύο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννος Οκκάς. Η συνέχεια για την Εθνική Παίδων είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Παρασκευή στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών με αντίπαλα τα Νησιά Φαρόε, που σήμερα ηττήθηκαν με 4-0 από την Ιρλανδία στο Παφιακό.

Η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τους Σλοβάκους δεν πέρασε απαρατήρητη και οι υπεύθυνοι της ομάδας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους καλώντας τον κόσμο να συνεχίσει την στήριξη του και στους επόμενους αγώνες. Στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών βρέθηκαν σήμερα περισσότεροι από 500 φίλαθλοι που βοήθησαν την Εθνική μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ