aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΓια άλλα δάκρυα δεν έχει πια καιρό η Εθνική

Για άλλα δάκρυα δεν έχει πια καιρό η Εθνική

Η προψεσινή ήττα της Εθνικής από την Ελλάδα (0-2) ανήκει στο παρελθόν και στο μυαλό των Κύπριων διεθνών βρίσκεται η αυριανή αναμέτρηση με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση από το αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού η καλή προσπάθεια δεν ανταμείφθηκε με βαθμολογικό όφελος, όμως δεν υπάρχει χρόνος για να κοιτάζει πίσω το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αύριο περιμένει την ομάδα μας, η οποία μετρά δύο στις δύο ήττες, άλλη μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Η προετοιμασία για το ματς απέναντι στην πληγωμένη αντίπαλό μας, η οποία γνώρισε τη συντριβή στις Βρυξέλλες από το Βέλγιο (4-0), άρχισε χθες το πρωί με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν ή αγωνίστηκαν ως αλλαγή με την Ελλάδα ενώ οι έντεκα που άρχισαν τον αγώνα, έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο. Από τον αγώνα δεν προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για τη Βοσνία.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα προχωρήσει σε αλλαγές αύριο. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα διαδραματίσει η ετοιμότητα του Πιέρου Σωτηρίου. Αν και προπονείται σε φουλ ρυθμό από την περασμένη Πέμπτη, ο Κύπριος κόουτς δεν ρίσκαρε προψές χρησιμοποιώντας τον. Προφανώς επειδή ήθελε να προστατέψει τον σέντερ φορ του ΑΠΟΕΛ, ελπίζοντας ότι μέχρι το αυριανό ματς θα είναι πιο έτοιμος. Σε περίπτωση που ο 23χρονος φορ κριθεί από την τεχνική ηγεσία έτοιμος, θα θέσει υποψηφιότητα για την κορυφή της επίθεσης, αφήνοντας στον πάγκο τον Νέστορα Μυτίδη.

Η αποστολή της Εθνικής μας ταξίδεψε χθες το απόγευμα για το Σεράγεβο με ναυλωμένη πτήση από την ελληνική πρωτεύουσα. Ο αυριανός αγώνας Βοσνίας / Ερζεγοβίνης – Κύπρου θα αρχίσει στις 21:45 και θα διεξαχθεί στη Ζένιτσα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ