aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΦινάλε σήμερα στον όμιλο της Εθνικής μας

Φινάλε σήμερα στον όμιλο της Εθνικής μας

Φινάλε σήμερα στον όγδοο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U-17 με την Εθνική μας να παίζει στις 15:00 με την Ιρλανδία στα Κούκλια.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=be1g1x_kDqc

Οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο για τον elite round ολοκληρώνουν το απόγευμα τις υποχρεώσεις τους και με το δεδομένο πως η πρωτιά είναι εξασφαλισμένη από τους Ιρλανδούς.

Ο απολογισμός των δύο πρώτων αγώνων για την Εθνική μας δυστυχώς δεν ήταν ο αναμενόμενος, όμως ο στόχος δεν αλλάζει.

Όπως ανέφερε προς τους διεθνείς μας και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς, το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην Ιρλανδία θα επιβραβεύσει μια μεγάλη προσπάθεια που άρχισε εδώ και πολλούς μήνες και ο τελικός απολογισμός θα δείξει που θα μας βγάλει.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τις ενδείξεις η τεχνική ηγεσία θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης.

Η σημερινή μας αντίπαλος με δύο νίκες εξασφάλισε ήδη την πρώτη θέση στον όγδοο όμιλο και ασφαλώς την πρόκριση για την τελική φάση, όμως παραμένει ακόμη ανοικτή η δεύτερη θέση.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σλοβακία με 3 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει στο Παφιακό Στάδιο τα Νησιά Φαρόε που έχουν 1 βαθμό.

Με νίκη ή και ισοπαλία οι Σλοβάκοι τερματίζουν στη 2η θέση, καθώς στην πρεμιέρα νίκησαν την Κύπρο με 2-1.

Το καλύτερο σενάριο για την Εθνική μας θα είναι η νίκη επί της Ιρλανδίας και ήττα της Σλοβακίας από τα Νησιά Φαρόε και ο τελικός απολογισμός θα δείξει τι προοπτικές θα δημιουργήσει.

Στον elite round συμμετέχουν 32 ομάδες που κληρώθηκαν σε οκτώ ομίλους και από κάθε όμιλο για την τελική φάση που θα διοργανωθεί στην Κροατία περνά η πρώτη ομάδα.

Πρόκριση για την τελική φάση θα δώσουν επίσης οι επτά δεύτερες θέσεις από τους οκτώ ομίλους και με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων (τέλη Μαρτίου) θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Ο σημερινός αγώνας με τους Ιρλανδούς θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο.

Την ίδια ώρα στο Παφιακό θα διεξαχθεί ο αγώνας Σλοβακία – Νησιά Φαρόε.

Η μέχρι διαδρομή στον όμιλο μας:

1η αγωνιστική
Κύπρος – Σλοβακία…1-2
Ιρλανδία – Νησιά Φαρόε…4-0

2η αγωνιστική
Κύπρος – Νησιά Φαρόε…0-0
Ιρλανδία – Σλοβακία…1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Republic of Ireland ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2 2 0 0 5 0 6
2. Slovakia ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2 1 0 1 2 2 3
3. Cyprus ΚΥΠΡΟΣ 2 0 1 1 1 2 1
4. Faroe Islands ΝΗΣΙΑ ΦΑΡΟΕ 2 0 1 1 0 4 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ