aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΦιλική ήττα της Εθνικής Παίδων U17 από τη Δανία

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων U17 από τη Δανία

Την ήττα γνώρισε η  Εθνική Παίδων U17 από την αντίστοιχη ομάδα της Δανία με 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας στο πρώτο φιλικό μέσα στο 2019. Ήταν το πρώτο φιλικό στην προσπάθεια που αρχίζει για συγκρότηση της ομάδας για τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της UEFA.

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες (δυνατός αέρας) και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος ήταν αρνητικοί παράγοντες και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια τους να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο στο σημερινό φιλικό.

Οι Δανοί άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Falqhir (σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-0 για τη Δανία) και στο 42ο ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το 2-0. Στο 74′ ο  Kjaergaard πέτυχε το 3-0 και στο 80ο λεπτό η Εθνική μας μείωσε σε 3-1 μετά από προσπάθεια του Ζευκή.

Κύπρος: Χατζηγαβριήλ, Χατζημιτσής (Φιλίππου), Λαός (63′ Νικολεττίδης), Κοκκινόφτας, Κοτσώνης (70′ Φωκάς), Λοϊζου (70′ Χρυσοστόμου), Μαρνέρος (63′ Φασουλιώτης), Αν. Φώτι, Οκκάς (Σχίζας), Χρίστου (63′ Κυριάκου), Αναστασιάδης (Ζευκής).

Οι δύο ομάδες θα δώσουν και νέο φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ