aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΦιλική ήττα της Εθνικής Παίδων από το Λουξεμβούργο

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων από το Λουξεμβούργο

Την ήττα με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Λουξεμβούργου δέχτηκε σήμερα το απόγευμα η Εθνική Παίδων U-17 στο φιλικό που έγινε στο Στάδιο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Το παιχνίδι εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ενόψει των υποχρεώσεων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Οι νεαροί διεθνείς μας παρά τη βελτιωμένη παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκηνικό στο γκολ που επιτεύχθηκε από το Λουξεμβούργο με κεφαλιά στο 34’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κυνήγησε με περισσότερες απαιτήσεις το γκολ, είχε δοκάρι με τον Γιάννη Γερολέμου όμως στο φινάλε η μαχητική ομάδα του Λουξεμβούργου κατάφερε να πανηγυρίσει τη φιλική νίκη.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Κ. Κωνσταντίνου, Κ. Σεργίου, Χρ. Σιέλη, Κ. Καραγιάννη, Αλ. Μιχαήλ (75’ Ελ. Ανδρέου), Μ. Ιωάννου (41’ Τουμάζου), Μ. Χριστοδούλου (46’Α. Κατσαντώνης), Γερολέμου, Πική (68’ Γενεθλίου), Α. Χρυσοστόμου, Γ. Ανδρέου (41’ Ραουνάς).

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Γιάννου Οκκά βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές και θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους διεθνείς μας μέσα και από το δεύτερο φιλικό παιχνίδι.

Την ερχόμενη Πέμπτη Κύπρος – Λουξεμβούργο θα συναντηθούν ξανά στο Στάδιο του ΘΟΪ Λακατάμιας και ώρα 17:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ