aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΦιλική ήττα της Εθνικής Νεανίδων από τη Μάλτα

Φιλική ήττα της Εθνικής Νεανίδων από τη Μάλτα

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, η Εθνική μας ομάδας των Νεανίδων έχασε με 2-0 από την αντίστοιχη της Μάλτας.

Παρά την καλή τους προσπάθεια, οι Νεανιδές μας δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, με τον αγώνα να κρίνεται από δύο τέρματα της Maya Lucia στο 28′ και στο 77′.

Λίγα λεπτά πριν το πρώτο γκολ, η Εθνική μας έχασε πέναλτι και ενδεχομένως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά να προηγείτο στο σκορ. Το πέναλτι το εκτέλεσε η Κρίστια Κουππή και το απέκρουσε η αντίπαλος τερματοφύλακας.

Κύπρος και Μάλτα θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό, το ερχόμενο Σάββατο στις 11:00 το πρωί στην Ορμήδεια.

Κύπρος (Σ. Σοφοκλέους): Ανδριάνα Μίλα (74΄ Άντρια Σάββα), Άνδρια Ευσταθίου, Αρίστη Προδρόμου (57′ Στέλλα Παπανεοφύτου), Ειρήνη Μωρού (57′ Λέλια Ρολάνδη), Δόμνα Στυλιανού (74′ Χριστίνα Κωνσταντινίδου), Μαρία Ζαμάνη, Κρίστια Κουππή, Χριστίνα Κυριακίδη (74′ Αντριάνα Γαλάτη), Άννα Σοφοκλέους (80′ Αθηνά Κόλιας), Γεωργία Τέρλα (80′ Βερόνικα Πασιουλή), Φωτεινή Σεργίδη (74′ Μαρίλια Κωνσταντίνου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ