aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΦιλική ήττα από την Ελλάδα για την Εθνική Παίδων U17

Φιλική ήττα από την Ελλάδα για την Εθνική Παίδων U17

Φιλική ήττα με 1-3 από την Ελλάδα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U17. Η Ελλάδα προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο από τέρματα που σημειώθηκαν στο 19ο και στο 28ο λεπτό. Η Κύπρος μείωσε σε 1-2 με τον Ανδρέα Γεωργίου στο 60′ με το τελικό 3-1 να διαμορφώνεται στο 83’.

Κύπρος (Μ. Σεργίδης): Χ. Χατζηγαβριήλ, Α. Σχίζας, Φ. Σάββα (71′ Α. Φασουλιώτης), Π. Φωκάς (71′ Φ. Κοτσώνης), Φ. Οικονομίδης (46′ Σ. Χατζηβασιλείου), Γ. Παυλίδης (79′ Κατσιάμης), Γ. Οκκάς (65′ Α. Φότι), Λ. Λοϊζου (46′ Α. Χρίστου), Α. Κυριάκου, Δ. Γιαννακόπουλος (79′ Β. Πέτρου), Μ. Κοκκινόφτας (46′ Α Γεωργίου).

Αυτό, ήταν το τελευταίο φιλικό της Εθνικής μας πριν τους επίσημους αγώνες της το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων. Αντίπαλος της Κύπρου στους επίσημους αγώνες που θα γίνουν στη χώρα μας από τις 22 μέχρι τις 28 του Οκτώβρη, θα είναι η Γαλλία, η Σλοβακία και το Γιβραλτάρ.

Ελλάδα και Κύπρος αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα και την περασμένη Τρίτη, με την Εθνική μας να παίρνει τη νίκη με 2-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ