aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΦιλικές και επίσημες υποχρεώσεις για τις Εθνικές ομάδες Futsal

Φιλικές και επίσημες υποχρεώσεις για τις Εθνικές ομάδες Futsal

Φιλικές και επίσημες υποχρεώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Εθνικών μας ομάδων Futsal Νέων Κ-19 και Ανδρών στους πρώτους μήνες του 2022. Μετά από μια χρονιά χωρίς υποχρεώσεις για τις Εθνικές Futsal, οι ομάδες μας επιστρέφουν το 2022 στην αγωνιστική δράση σε διεθνές επίπεδο, κυνηγώντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η Εθνική Futsal Ανδρών θα αγωνιστεί τον Απρίλιο στο δεύτερο προ-προκριματικό όμιλο (preliminary round) του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2024 με αντιπάλους τη Νορβηγία, τη Δανία και τη Μάλτα. Οι αγώνες θα γίνουν στη Νορβηγία στις 6, 7 και 9 Απριλίου 2022. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους επίσημους αγώνες, η Εθνική Ανδρών Futsal θα δώσει δύο εκτός έδρας φιλικά με τη Βουλγαρία στις 4 και 5 Μαρτίου 2022.

Η Εθνική Νέων Futsal Κ19 θα αγωνιστεί στον Main round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 Futsal της UEFA και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, την Τσεχία και την Ελλάδα. Οι αγώνες θα γίνουν από τις 15 μέχρι τις 20 Μαρτίου 2022 και στην τελική φάση θα προκριθεί η πρώτη ομάδα του ομίλου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους επίσημους αγώνες, η Εθνική Νέων Futsal θα αγωνιστεί σε φιλικούς αγώνες με το Μαυροβούνιο εντός και εκτός έδρας. Οι δύο εκτός έδρας αγώνες θα διεξαχθούν στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2022 και οι εντός έδρας φιλικοί αγώνες στις 12 και 13 Φεβρουαρίου 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ