aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΦιλικά της Εθνικής Παίδων με Λουξεμβούργο

Φιλικά της Εθνικής Παίδων με Λουξεμβούργο

Οι υποχρεώσεις για τις Εθνικές μας ομάδες συνεχίζονται και την ερχόμενη βδομάδα η Εθνική Παίδων Κ-17 θα δώσει διπλό φιλικό στην Κύπρο με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Λουξεμβούργου.

Η πορεία της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-17 ουσιαστικά μπήκε σε ρυθμούς αντίστροφης μέτρησης από τη συμμετοχή μας στο διεθνές τουρνουά της Φινλανδίας.

Το πρώτο φιλικό με το Λουξεμβούργο θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο φιλικό στις 15 Σεπτεμβρίου και θα αρχίσουν στις 17:30. Σημειώνεται ότι και τα δύο φιλικά θα διεξαχθούν στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Η Εθνική μας όπως είναι γνωστό θα λάβει μέρος στον ενδέκατο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με το Βέλγιο, τη Λευκορωσία και το Γιβραλτάρ και όλοι οι αγώνας θα γίνουν στην Κύπρο μεταξύ 26 – 31 Οκτωβρίου 2016.

Το Λουξεμβούργο θα λάβει μέρος στο δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με την Ελβετία, τη Τσεχία και τα Νησιά Φαρόε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ