aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΈβγαλε είδηση ο Κούμας για τον προπονητή της Εθνικής

Έβγαλε είδηση ο Κούμας για τον προπονητή της Εθνικής

Στην προσπάθεια που έγινε τόσο από το προσωπικό της ΚΟΠ όσο και από τους Κύπριους διεθνείς για να μαζευτεί περισσότερος κόσμος στο ΓΣΠ για τον αγώνα της Εθνικής με τη Βουλγαρία στάθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΠ.

Ο Γιώργος Κούμας μιλώντας στην τηλεόραση του ΡΙΚ δήλωσε αισιόδοξος ότι σύντομα θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ο Ραν Μπεν Σιμόν. Το συμβόλαιο του Ισραηλινού προπονητή ολοκληρώνεται το 2019 και μένει να διαφανεί αν θα γίνει επέκταση της συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: LIVE: Κύπρος – Βουλγαρία 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρόεδρου της ΚΟΠ

«Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα, η πρώτη προσπάθεια. Θα είμαστε σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση από το πρώτο παιχνίδι. Δεν περιμέναμε να γεμίσει το ΓΣΠ. Νομίζω θα πλησιάσουμε τις 5000. Έγινε μια σοβαρή προσπάθεια, ευχαριστώ το προσωπικό της ΚΟΠ και τους διεθνείς που πήγαν στον ελεύθερο τους χρόνο στα σχολεία. Νομίζω ότι ο κόσμος θα έρθει. Θέλουμε να κάνουμε τα παιχνίδια της Κύπρου μια εμπειρία για μια οικογένεια, να έρχεται και να περνά καλά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ποδοσφαιρική κουλτούρα μαζί με τη νέα γενιά. Εμείς οι παλιοί κουβαλάμε τις αμαρτίες μας, γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε χώρο στα νιάτα».

Φαίνεται πως υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, αλλά θέλουμε και αποτελέσματα: «Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Πριν από λίγο ήμουν στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στη Σλοβενία. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα, χρειάζεται και η τύχη. Αν δουλεύεις σωστά στο τέλος θα επιβραβευθείς».

Αν θα συνεχίσει ο Ραν Μπεν Σιμόν: «Φυσικά θα συνεχίσει ο Ραν Μπεν Σιμόν, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά του προπονητή. Δουλεύει συνέχεια για την ομάδα και αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ