aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνικής Νέων: Η αποστολή για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Εθνικής Νέων: Η αποστολή για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η αποστολή της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αρχίζει από την ερχόμενη Κυριακή την προετοιμασία της στην Πάφο. Οι αγώνες θα αρχίσουν την Τρίτη 13 Νοεμβρίου με αντίπαλο το Μαυροβούνιο στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, στις 11:00πμ με ελεύθερη είσοδο.

Στον όμιλο μας συμμετέχουν επίσης Ρωσία και Λεττονία. Όπως καθορίζουν οι κανονισμοί της UEFA, οι ομάδες δηλώνουν κατάλογο από 20 ποδοσφαιριστές και για τους τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου η ομάδας μας θα προπονηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου. Στις 14:45 συγκέντρωση προπονητικής ομάδας, στις 15:00 συγκέντρωση ποδοσφαιριστών και στις 15:30 προπόνηση και θα ακολούθως η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της Πάφου.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νεόφυτος Λάρκου: Γιάννης Γερολέμου, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης (ΑΕΛ), Μιχάλης Ιωάννου, Νικόλας Παναγιώτου (Ανόρθωση), Πάρης Πολυκάρπου, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Ανδρέας Κατσαντώνης, Γιώργος Παπαδόπουλος (ΑΠΟΕΛ), Κωνσταντίνος Ηλία (Εθνικός Άχνας), Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Καρμιώτισσα), Ιωάννης Κωστή, Κωνσταντίνος Σεργίου (Νέα Σαλαμίνα), Σάββας Νικολάου, Ανδρόνικος Κακουλλής (Ομόνοια), Ραφαήλ Μάμας (Νάπολι), Αντώνης Μαρτής (Μίντζιλαντ), Δανιήλ Παρούτης (Νοβάρα), Χρίστος Σιέλης (Σρούσμπουρι Τάουν), Παναγιώτης Λουκά (Παλέρμο).

Αναχωρήσεις την Κυριακή για το Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου:

Από Παραλίμνι (Σωματείο ΕΝΠ): 12:45

Από Λευκωσία (Αθλητικό Κέντρο ALLEGRA): 13:00

Από Λάρνακα (Ταξί Ακρόπολης) 13:30

Από Λεμεσό (Τσίρειο Στάδιο) 14:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ