aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνικής Νεανίδων: Απόψε ο πρώτος αγώνας στη Βόρειο Ιρλανδία

Εθνικής Νεανίδων: Απόψε ο πρώτος αγώνας στη Βόρειο Ιρλανδία

Ημέρα αγώνα η σημερινή για την Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων Κ-19. Θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο Μπέλφαστ τη Βόρειο Ιρλανδία, μπαίνοντας με τον τρόπο αυτό στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αλβανία.

Κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως η Βόρειος Ιρλανδία, ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Άντρος Βασιλείου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με προπόνηση και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες: Αντωνία Αριστείδου, Φιλίππα Σάββα, Αντουανέττα Χρυσάνθου, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Ευφροσύνη Θεοχάρους, Ηλιάνα Αντωνίου, Μαρία Κακόψητου, Σταυριάνα Αντωνίου, Αθηνά Χρυσοστόμου, Παρασκευή Νεοφύτου, Ειρήνη Ανδρέου, Παναγιώτα Θεοφίλου, Κατερίνα Παναγιώτου, Αθηνά Πανταζή, Δάλια Χαραλάμπους, Χριστίνα Αχεριώτη, Χαρίκλεια Διονυσίου και Χαρά Χαραλάμπους.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30 τοπική ώρα (21:30 ώρα Κύπρου). Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ