aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική: Παρασκευή οι κλήσεις, Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία

Εθνική: Παρασκευή οι κλήσεις, Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Η Εθνική μας κληρώθηκε στον 8ο προκριματικό όμιλο της Ευρωπαϊκής ζώνης με αντιπάλους τη Σλοβακία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Ρωσία και τη Μάλτα.

Από τις 24 μέχρι τις 30 Μαρτίου η ομάδα μας θα δώσει τρεις αγώνες. Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη 24 Μαρτίου με αντίπαλο τη Σλοβακία στο ΓΣΠ (21:45). Θα ακολουθήσει εκτός έδρας αγώνας με την Κροατία το Σάββατο 27 Μαρτίου (19:00) και στη συνέχεια, εντός έδρας αγώνας με τη Σλοβενία την Τρίτη 30 Μαρτίου στο ΓΣΠ (19:00).

Η προετοιμασία θα αρχίσει τη Δευτέρα 22 Μαρτίου με απογευματινή προπόνηση στο ΓΣΠ και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου, επίσης με προπόνηση στο ΓΣΠ στις 18:00 (ανοικτή για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ). Θα προηγηθεί στις 15:15 στο συνεδριακό κέντρου του ΓΣΠ η συνέντευξη τύπου του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Κωστένογλου.

Ο κ. Κωστένογλου θα ανακοινώσει την κλήση των ποδοσφαιριστών και για τους τρεις αγώνες αύριο, Παρασκευή 19 Μαρτίου.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Ευρωπαϊκή ζώνη

Συνολικά από την Ευρώπη, θα προκριθούν στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ 13 ομάδες. Οι δέκα ομάδες θα είναι αυτές που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των δέκα προκριματικών ομίλων. Οι δέκα ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση μαζί με τις δύο καλύτερες ομάδες του Nations League που δεν θα έχουν εν τω μεταξύ προκριθεί στο Μουντιάλ, θα αγωνιστούν σε play-offs το Μάρτιου του 2022 για προκύψουν οι άλλες τρεις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ