aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Παίδων: Με τα Νησιά Φαρόε σήμερα στις 15:15

Εθνική Παίδων: Με τα Νησιά Φαρόε σήμερα στις 15:15

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα για τον 8ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 (elite round) που φιλοξενούμε στην Κύπρο και η Εθνική Παίδων θα αντιμετωπίσει τα Νησιά Φαρόε.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 15:15 με ελεύθερη είσοδο.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Τετάρτης από τη Σλοβακία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει απαραίτητα νικηφόρο αποτέλεσμα για να ελπίζει σε διάκριση.

Οι νεαροί διεθνείς μας παρουσιάζονται πανέτοιμοι και εκφράζουν την αισιοδοξία τους για επιτυχία σε βάρος της αντίστοιχης ομάδας από τα Νησιά Φαρόε που προέρχεται από ήττα 4-0 από την Ιρλανδία.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χθες και αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας.

Σήμερα την ίδια ώρα στο Παφιακό θα διεξαχθεί ο αγώνας της Σλοβακίας με την Ιρλανδία.

Η τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα με τις αναμετρήσεις Κύπρος – Ιρλανδία και Σλοβακία – Νησιά Φαρόε.

*Με τα Νησιά Φαρόε συναντηθήκαμε στο παρελθόν άλλες δύο φορές σε προκριματικές φάσεις σε επίπεδο Παίδων και είχαμε ισάριθμες ισοπαλίες με σκορ 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ