aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Νέων: Στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας

Εθνική Νέων: Στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας

Σε ρυθμούς πρεμιέρας μπαίνει η Εθνική Νέων που βρίσκεται από αργά χθες το απόγευμα στη Φρανκφούρτη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα λάβει μέρος στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 της UEFA και θα δώσει τον πρώτο αγώνα αύριο με αντίπαλο τη Γερμανία.

Η Κύπρος θα λάβει μέρος στο δεύτερο όμιλο μαζί με τη Γερμανία, τη Σερβία και τη Σλοβακία και η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα εξασφαλίσει εισιτήριο πρόκρισης για την τελική φάση.

Η Γερμανία στην προκριματική φάση έλαβε μέρος στον τέταρτο όμιλο όπου κέρδισε διαδοχικά το Γιβραλτάρ με 5-0, την Αλβανία με 3-2 και την Ιρλανδία με 4-0.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει της πρεμιέρας ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί πριν το μεσημέρι σε γήπεδο της περιοχής. Θα ακολουθήσει ρεπορτάζ και φωτογραφίεςαπό την προπόνηση.

Ο αυριανός αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Am Sommerdamm», χωρητικότητας 800 θεατών και θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Κύπρου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Πολωνός Tomasz Musiał με βοηθούς διαιτητές τον συμπατριώτη του Michał Gajda και τον Σουηδό Joakim Amri Nilsson.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Emil Bozhinovski και παρατηρητής αγώνα ο Βούλγαρος Ivan Borissov Lekov.

*Την Τετάρτη θα διεξαχθεί επίσης για τον όμιλο μας ο αγώνας της Σερβίας με τη Σλοβακία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ