aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Νέων: Στα Σκόπια για νέο διπλό (δηλώσεις Νεόφυτου Λάρκου)

Εθνική Νέων: Στα Σκόπια για νέο διπλό (δηλώσεις Νεόφυτου Λάρκου)

Με το διπλό φιλικό στα Σκόπια θα συνεχίσει τον κύκλο της προετοιμασίας της η Εθνική Νέων κάτω από την καθοδήγηση του Νεόφυτου Λάρκου. Τα φιλικά στα Σκόπια θα αποτελέσουν ουσιαστικά τη ρεβάνς των αντίστοιχων φιλικών που έγιναν στο Μακάρειο στάδιο τον περασμένο Μάιο. Σημειώνεται ότι και οι δύο αγώνες που έγιναν στην Κύπρο έληξαν ισόπαλοι με 2-2 και 1-1.

«Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αξιολογήσουμε το δυναμικό που στελεχώνει σήμερα την ομάδα και να δούμε πως προχωρούμε με γοργό ρυθμό», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Νεόφυτος Λάρκου.

Ο κύκλος της προετοιμασίας θα αρχίσει τη Δευτέρα 8 Αυγούστου και την ερχόμενη βδομάδα θα ανακοινωθεί ο κατάλογος με τις επιλογές του Ομοσπονδιακού μας προπονητή. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έγινε το πρώτο φιλικό στα Σκόπια θα γίνει στις 30 Αυγούστου και το δεύτερο φιλικό την 1η Σεπτεμβρίου. Η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό τα Σκόπια στις 29 Αυγούστου και θα επιστρέψει στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η Κύπρος όπως είναι γνωστό κληρώθηκε στον δωδέκατο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με το Μαυροβούνιο, την Κροατία και τα Νησιά Φαρόε και όλοι οι αγώνες θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Μαυροβούνιο.

Πριν από τότε θα γίνει νέο διπλό φιλικό παιχνίδι και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Μολδαβία. Το πρώτο φιλικό θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου και το δεύτερο φιλικό στις 6 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ