aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Νέων: Αύριο το δεύτερο φιλικό

Εθνική Νέων: Αύριο το δεύτερο φιλικό

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων ενόψει του δεύτερου φιλικού αγώνα με αντίπαλο τα Σκόπια αύριο το απόγευμα στο Μακάρειο.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην αποστολή βρίσκονται στη διάθεση του Ρένου Δημητριάδη. Το δεύτερο φιλικό όπως προαναφέραμε θα διεξαχθεί στο Μακάρειο και θα αρχίσει στις 17:00.

Η τεχνική ηγεσία μέσα από το διπλό φιλικό με τα Σκόπια ουσιαστικά αρχίζει τη συγκρότηση της ομάδας που θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει των υποχρεώσεων που μας περιμένουν στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Μέσα από το ισόπαλο 2-2 στο φιλικό της Τρίτης σίγουρα καταγράφηκαν χρήσιμα συμπεράσματα και θα βοηθήσουν σημαντικά τους σχεδιασμούς της τεχνικής ηγεσίας ενόψει της συνέχειας.

Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 19 ποδοσφαιριστές και τα τέρματα της Εθνικής μας πέτυχαν οι Μιχάλης Παπακωνσταντίνου και Νικόλας Ματθαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ