aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Νεανίδων: Δύσκολη αποστολή απέναντι στην Πορτογαλία (ζωντανά μέσω livestreaming)

Εθνική Νεανίδων: Δύσκολη αποστολή απέναντι στην Πορτογαλία (ζωντανά μέσω livestreaming)

Συνέχεια στις δύσκολες αποστολές για την Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων που συμμετέχει στον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης, παίζει σήμερα με τη γηπεδούχο Πορτογαλία σε ένα αγώνα ο οποίος θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Κύπρου και θα διεξαχθεί στο Στάδιο Mangualde Municipal.

Δείτε τον αγώνα σε live streaming εδώ.

Ασφαλώς η Πορτογαλία είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Πέραν του ότι αγωνίζεται στην έδρα της, έδειξε και στον πρώτο αγώνα στον οποίο νίκησε με 2-0 τη Β. Ιρλανδία ότι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Η δική μας ομάδα, αουτσάιντερ σε άλλο ένα αγώνα, θα κάνει την προσπάθεια της με οδηγό το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με τη Νορβηγία την περασμένη Τετάρτη στο οποίο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό.

Μιλώντας στις παίκτριες του, ο προπονητής της Εθνικής μας Άντρος Βασιλείου τους τόνισε τις δυσκολίες που τις περιμένουν και ζήτησε μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αποφυγή των λαθών γιατί σε αυτό το επίπεδο το κάθε λάθος πληρώνεται αλλά και αυτοπεποίθηση, να πιστέψουν δηλαδή ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικές μέσα στο παιχνίδι.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες χωρίς προβλήματα ενώ το θετικό είναι πως δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμού από την υπερπροσπάθεια με τη Νορβηγία.

Στην αποστολή του σημερινού αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθες παίκτριες:
Μαρία Ζαχαρίου, Αντουανέττα Χρυσάνθου, Χαρίκλεια Διονυσίου, Ελένη Λουκαϊδου, Αθηνά Πανταζή, Ηλιάνα Αντωνίου, Σταυριάνα Αντωνίου, Αφροδίτη Ευρίσα Ευριπίδου, Χρύσω Μιχαήλ, Γεωργία Κατσονούρη, Κατερίνα Παναγιώτου, Μαρία Αναστασία Καρασπύρου, Παναγιώτα Νέστωρος, Χαρά Χαραλάμπους, Εφροσύνη Θεοχάρους, Ραφαέλλα Παύλου, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Παναγιώτα Θεοφίλου, Άννα Γιώρκα και Φιλίππα Σάββα.

Διαιτητής ορίστηκε η Ewa Augustyn από την Πολωνία. Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου, η Νορβηγία θα αγωνιστεί με τη Βόρειο Ιρλανδία.

Αποτελέσματα, συνέχεια και βαθμολογία:

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου

Νορβηγία – Κύπρος 6-0
Πορτογαλία – Β. Ιρλανδία 2-0

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου

16:00 Νορβηγία – Β. Ιρλανδία (Nelas Municipal)
18:00 Πορτογαλία – Κύπρος (Mangualde Municipal)

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου

17:00 Κύπρος – Β. Ιρλανδία (Nelas Municipal)
17:00 Πορτογαλία – Νορβηγία (Fontelo Municipal)

Βαθμολογία (αγώνες, τέρματα, βαθμοί):

1.Νορβηγία 1 6 -0 3
2.Πορτογαλία 1 2-0 3
3.Β. Ιρλαδία 1 0-2 0
4.Κύπρος 1 0-6 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ