aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Βελτίωση - αντίδραση σ’ ένα δυνατό τεστ

Εθνική Κύπρου: Βελτίωση – αντίδραση σ’ ένα δυνατό τεστ

Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βουλγαρία (0-2), την περασμένη Τετάρτη, η Κύπρος δίνει νέο δυνατό τεστ με το Ισραήλ εκτός έδρας (18:30). Οι Κύπριοι διεθνείς έχουν άμεση ευκαιρία να παρουσιάσουν βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και να βγάλουν αντίδραση, αφού η εικόνα της Εθνικής απέναντι στη Βουλγαρία ήταν κακή. Είναι στα πόδια των διεθνών μας, να δείξουν ότι μπορούν για πολύ περισσότερα.

Οι προσδοκίες του Τιμούρ Κετσπάγια, της Ομοσπονδίας, αλλά και του φίλαθλου κοινού της Κύπρου, είναι πολύ μεγαλύτερες και το απόγευμα, στο Στάδιο Χα Μοσχάβα – Πέταχ Τίκβα, αναμένουν να δουν μια εντελώς διαφορετική Εθνική, με καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και πιο απαιτητική. Είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής, αφού το αμέσως επόμενο θα είναι επίσημο, απέναντι στη Σκωτία στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Euro 2024.

Η αποστολή της Κύπρου βρίσκεται από χθες το πρωί στη γειτονική χώρα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το σημερινό αγώνα. Ο Κετσπάγια δεν υπολογίζει τον τραυματία Βαλεντίν Ρομπέρζ και τον Κωνσταντίνο Λαϊφη, που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους. Δεδομένες οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει ως στόχο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διεθνείς που κλήθηκαν γι’ αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια.

Στη διάθεση του Κετσπάγια για το σημερινό ματς βρίσκονται οι Ραφαήλ Μάμας, Δημήτρης Χριστοφή, Μάριος Αντωνιάδης, Παύλος Κορρέα, Μιχάλης Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Γιώργος Εφραίμ, Χρίστος Γουήλερ, Δημήτρης Δημητρίου, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ματία Σπόλιαριτς, Λένος Σωφρονίου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χρίστος Σιέλης, Στέλιος Ανδρέου, Αλεξάντερ Γκόγκιτς και Γρηγόρης Κάστανος.

Δεν θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του σημερινού αγώνα στο Ισραήλ, λόγω της ζωντανής μετάδοσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, ο αγώνας που θα αρχίσει στις 18:30, θα μεταδίδεται ζωντανά διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ στον σύνδεσμο: http://cybc.com.cy/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ