aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: «Τσιμέντωσε» την παραμονή του ο Κωστένογλου

Εθνική Κύπρου: «Τσιμέντωσε» την παραμονή του ο Κωστένογλου

Τα όποια ερωτηματικά αιωρούνταν αναφορικά με το μέλλον του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, με τη μία διαγράφηκαν.

Η διαχείριση των 90λέπτων απέναντι στην Εσθονία και πολύ περισσότερο η παραμονή της Κύπρου στην Γ΄ Κατηγορία του Πρωταθλήματος Εθνών, ουσιαστικά απομάκρυναν (μία και καλή) τα μαύρα σύννεφα που είχαν μαζευτεί, με τον Ελλαδίτη προπονητή να παραμένει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μέχρι το τέλος, τουλάχιστον, του τρέχοντος έτους. Αυτό προνοεί, εξάλλου, το υφιστάμενο συμβόλαιο.

Ο Κωστένογλου, ουσιαστικά, θα καθοδηγήσει τους διεθνείς και στους αγώνες του επόμενου Πρωταθλήματος Εθνών, οι οποίοι αρχίζουν τον Ιούνιο και ολοκληρώνονται τον Σεπτέμβριου του 2022.

Η ομάδα μας μετά την παραμονή στην Γ΄ Κατηγορία θα αγωνιστεί σε όμιλο με την Ελλάδα, τη Β. Ιρλανδία και το Κόσοβο. Οι αγώνες του επόμενου Πρωταθλήματος Εθνών έχουν ως ακολούθως: 2 Ιουνίου: Κύπρος – Κόσοβο (21:45), 5 Ιουνίου: Κύπρος – Β. Ιρλανδία (19:00), 9 Ιουνίου: Ελλάδα – Κύπρος (21:45), 12 Ιουνίου: Β. Ιρλανδία – Κύπρος (16:00), 24 Σεπτεμβρίου: Κύπρος – Ελλάδα (21:45), 27 Σεπτεμβρίου: Κόσοβο – Κύπρος (21:45).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ