aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του Βάλεμ, μέσα ο Πιέρος

Εθνική Κύπρου: Τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του Βάλεμ, μέσα ο Πιέρος

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Εθνών κόντρα στο Μαυροβούνιο παρατάσσει την Εθνική Κύπρου στην αναμέτρηση με το Αζερμπαϊτζάν (ΓΣΠ, 21:45) ο Γιόχαν Βάλεμ.

Ο Βέλγος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στους Χάρη Κυριακού, Βαλεντίνο Σιέλη και Πιέρο Σωτηρίου με τους Γουίλερ, Μηνά Αντωνίου και Μάριο Ηλία να μένουν στον πάγκο. Με βάση και το πλάνο που δίνει η ΟΕΥΦΑ ο Βαλεντίνος Σιέλης θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Χάρης Κυριάκου δεξιά στην άμυνα, με τους Καρώ – Λαΐφη κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή έμεινε η ίδια, με τους Κούσουλο, Κάστανο και Τζιωνή να την απαρτίζουν, ενώ αυτή τη φορά οι Χριστοφή και Πίττας που θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης θα έχουν στην κορυφή τον Πιέρο Σωτηρίου.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Κύπρου: Kυριακίδης, Χάρης Κυριάκου, Καρώ, Λαΐφης, Β. Σιέλης, Κούσουλος, Κάστανος, Τζιωνής, Χριστοφή, Πίττας, Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ