aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Στη Μάλτα για τη δεύτερη νίκη

Εθνική Κύπρου: Στη Μάλτα για τη δεύτερη νίκη

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, βρίσκεται από χθες στη Μάλτα, εκεί όπου στο στάδιο Τα’ Κάλι θα δώσει τον τέταρτο αγώνα για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022. Οι διεθνείς μας, θα προπονηθούν στις 21:30 στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι, με τον Νίκο Κωστένογλου να καταλήγει παραλλήλως στις επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, 30 λεπτά πριν από την έναρξη της πρώτης και τελευταίας προπόνησης στη Μάλτα, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου. Στους τρεις πρώτους αγώνες στη διοργάνωση, υπενθυμίζουμε, η Εθνική μας πήρε τέσσερις βαθμούς (ισοπαλία με Σλοβακία, νίκη επί της Σλοβενίας, ήττα από την Κροατία) και ασφαλώς, θέλει να προσθέσει άλλους τρεις στο «σακούλι».

Με την αποστολή στη Μάλτα ενσωματώνονται οι Πιέρος Σωτηρίου, Γρηγόρης Κάστανος και Νικόλας Ιωάννου. Ο αγώνας Μάλτα – Κύπρος θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. Πριν από τη χθεσινή αναχώρηση για Μάλτα, η ομάδα έκανε πρωινή προπόνηση στο ΓΣΠ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνος Σωτηρίου,  Κωστάκης Αρτυματάς, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Αβραάμ, Μάριος Αντωνιάδης, Μιχάλης Ιωάννου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ανδρέας Καρώ, Δημήτρης Θεοδώρου,Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου, Μάριος Ηλία, Θωμάς Ιωάννου, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοϊζος Λοϊζου, Φώτης Παπουλής, Μαρίνος Τζιωνής, Παναγιώτης Ζαχαρίου,  Πάρης Ψάλτης, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Γρηγόρης Κάστανος, Πιέρος Σωτηρίου, Αλεξάντερ Γκόγκιτς.

Επόμενος αγώνας είναι την Τετάρτη με τη Ρωσία και ακολουθεί ξανά εκτός έδρας παιχνίδι το Σάββατο με αντίπαλο τη Σλοβακία για την 6η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ