aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Στα €10 με Βοσνία (διαθέσιμα οικογενειακά πακέτα)

Εθνική Κύπρου: Στα €10 με Βοσνία (διαθέσιμα οικογενειακά πακέτα)

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου στηρίζουμε την Εθνική μας ομάδα στον αγώνα με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη στο ΓΣΠ.

Η Εθνική μας στο νέο της ξεκίνημα με το νέο προπονητή, τον Ραν Μπεν Σιμόν, χρειάζεται την στήριξη του κόσμου για μπορέσει να πετύχει τον στόχο της της νίκης και να ανέλθει βαθμολογικά στον όμιλο της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Η ΚΟΠ συνεχίζει την ίδια πολιτική με προσιτή προς τον κόσμο τιμή εισιτηρίου και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με στόχο όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων και κυρίως οικογενειών στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας.

Η γενική είσοδος παραμένει στα 10 ευρώ ενώ είναι διαθέσιμο και πάλι οικογενειακό πακέτο στην ανατολική κερκίδα με το οποίο  μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών με συνολικό κόστος 15 ευρώ.

Τα εισιτήρια είναι  διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy ή στο σύνδεσμο (link) https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/gr/ticketsstadium/

Η διαδικασία είναι απλή και όσοι αγοράσουν το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά, μπορούν να το εκτυπώσουν από μόνοι τους.

Σε πρώτη φάση διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν στα κάτω τμήματα της Δυτικής Κερκίδας 104,105,207,108,109 και οικογενειακά πακέτα στα τμήματα 127,128,129,130.

Όσοι προμηθευτούν εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας, παρακαλούνται να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους. Μπορούν να απευθύνονται για βοήθεια στους ταξιθέτες / επιτηρητές που θα βρίσκονται στην κερκίδα.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος στη διεκπεραίωση αγοράς on line εισιτηρίου ή για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 22-267132 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Σε μεταγενέστερο στάδιο θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για πώληση εισιτηρίων, πέραν της ηλεκτρονικής πώλησης.

Για κάθε εισιτήριο που αγοράζεται ηλεκτρονικά, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 0.30 σεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ