aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Ψηλό εμπόδιο, μετρά δυνάμεις

Εθνική Κύπρου: Ψηλό εμπόδιο, μετρά δυνάμεις

Την Ουκρανία αντιμετωπίζει η Κύπρος το απόγευμα (19:00, ΡΙΚ2), σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Χάρκοβο. Μετά το ματς με την Ουγγαρία, η Εθνική Ανδρών δίνει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που επίσης θα δηλώσει «παρών» στο προσεχές Euro. Είναι ευκαιρία για τους Κύπριους διεθνείς να μετρήσουν δυνάμεις και να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνει ο Νίκος Κωστένογλου.

«Συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια μας, σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει γρήγορο, τεχνικό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο», σχολίασε αρχικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής. «Η εικόνα μας στο τελευταίο παιχνίδι έστειλε αισιόδοξα μηνύματα. Υπάρχει μια ανησυχία ως προς την κόπωση. Ελπίζω στο τέλος της ημέρας να ανταποκριθούμε και να κλείσουμε αυτό το ταξίδι με μια καλή παρουσία», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Κωστένογλου, είπε ότι η Ουκρανία δεν στηρίζεται σε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές «αλλά είναι ομάδα συνόλου, με ταχύτητα και συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο». Και υπογράμμισε: «Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα, δεν είχαμε και αρκετό χρόνο προετοιμασίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που αγωνιζόμαστε, όμως, πάντα αισιοδοξούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Δημήτρης Χριστοφή σχολίασε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα που σε μια βδομάδα θα αγωνιστεί στην τελική φάση του Euro 2020. Είναι μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς, όμως, έχουμε και εμείς τα δικά μας κίνητρα». Και κατέληξε ο διεθνής επιθετικός: «Πάντα όταν αγωνίζεσαι με την Εθνική, υπάρχουν στόχοι και κίνητρα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Κύπρο μας».

Χωρίς προβλήματα, διαθέσιμοι και οι 25 διεθνείς

Την πρώτη και μοναδική της προπόνηση στην Ουκρανία πραγματοποίησε χθες αργά το απόγευμα η Εθνική ομάδα των Ανδρών, ενόψει του σημερινού φιλικού με την Εθνική ομάδα της χώρας.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο OΣK Μέταλιστ, στο οποίο οι διεθνείς μας προπονήθηκαν χθες υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους. Ο Ελλαδίτης τεχνικός είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν και να ολοκληρώνουν την προετοιμασία χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.

Στην αποστολή για τον αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Κατσαντώνης, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ανδρέας Παναγιώτου, Ανδρέας Παρασκευάς, Μάριος Ηλία, Κωνσταντίνος Ηλία, Θωμάς Νικολάου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Πάρης Ψάλτης, Στέλιος Ανδρέου, Ιωάννης Κούσουλος, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Φώτης Παπουλής, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Καρώ, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Έκτωρ Κυπριανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ