aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Οι διεθνείς θέλουν στήριξη στην ομάδα που μας ενώνει

Εθνική Κύπρου: Οι διεθνείς θέλουν στήριξη στην ομάδα που μας ενώνει

Η εθνική μας ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα «χωρίς αύριο» με αντίπαλο την Εσθονία. Το δεδομένα, λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να νικήσει στη μονομαχία για να παραμείνει στην Γ’ Κατηγορία του Πρωταθλήματος Εθνών, διαφορετικά να υποβιβαστεί στην πιο χαμηλή κατηγορία της διοργάνωσης. Το 0-0 στο πρώτο ματς στο Ταλίν, θεωρείται καλό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να εξαργυρωθεί στον αγωνιστικό χώρου του ΑΕΚ Αρένα.

Δεν είναι το πιο… κρίσιμο ματς στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, αλλά ο χαρακτήρας του ανεβάζει τον δείκτη του ενδιαφέροντος. Ήδη πολλοί φίλοι της εθνικής μας έχουν κινητοποιηθεί και στις εξέδρες του ΑΕΚ Αρένα αναμένονται αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι. Οι διεθνείς μας ζητούν από τον κόσμο να στηρίξει «την ομάδα που μας ενώνει, την Εθνική Κύπρου», όπως είναι και το σύνθημα της Ομοσπονδίας. «Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κρατήσουμε την εθνική μας στη Γ’ κατηγορία. Για να το κάνουμε αυτό θέλουμε τον κόσμο να μας δώσει τη δική του ώθηση για φτάσουμε στη νίκη», ήταν η σχετική δήλωση του Γρηγόρη Κάστανου.

Οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο ως ακολούθως:

Ηλεκτρονικά: https://tickets.stadium-360.net/cfa/login

Αύριο, από τις 17:00 στα ταμεία του ΑΕΚ Αρένα.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, οικογενειακό εισιτήριο 15 ευρώ (για δύο ενήλικες και μέχρι τρία παιδιά). Απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου για άτομα άνω των 14 ετών, ενώ είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι κατέχουν πιστοποιητικό νόσησης. Οι υπόλοιποι πρέπει να κατέχουν είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) ισχύος 72 ωρών, είτε αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) ισχύος 24 ωρών. Για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η προσκόμιση οποιουδήποτε πιστοποιητικού για τον Covid-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ