aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: O τραυματίας Πιέρος αλλάζει την ενδεκάδα του Σιμόν

Εθνική Κύπρου: O τραυματίας Πιέρος αλλάζει την ενδεκάδα του Σιμόν

Χωρίς τον Πιέρο Σωτηρίου στην ενδεκάδα θα παραταχθεί η Εθνική Κύπρου στον σημερινό (13/10, 19:00) εντός έδρας αγώνα με την Ρωσία για την 7η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020. Ο επιθετικός της Κοπεγχάγης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Καζακστάν και τις τελευταίες μέρες ακολουθούσε συντηρητική αγωγή, ώστε να ξεπεράσει τους πόνους και να τεθεί στη διάθεση του Μπεν Σιμόν.

Στην τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο Πιέρος Σωτηρίου ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις, έτσι ο Μπεν Σιμόν δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του και θα δώσει φανέλα βασικού στον Παναγιώτη Ζαχαρίου του Ολυμπιακού.

Ο Ισραηλινός προπονητής θα παρατάξει σχηματισμό 3-5-2 με τον Παναγή στην εστία, τους Μερκή-Λαΐφη-Χάμπο Κυριάκου τριάδα στην άμυνα και τους Κούσουλο (δεξιά), Νικόλα Ιωάννου (αριστερά) σε ρόλο μπακ – χαφ.

Τριάδα στη μεσαία γραμμή θα συνθέσουν οι Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου και Σπόλιαριτς με τους Ιωάννη Κωστή και Παναγιώτη Ζαχαρίου επιθετικό δίδυμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ