aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Ο Μπεν Σιμόν δίνει τη σκυτάλη στον Γιόχαν Βάλεμ!

Εθνική Κύπρου: Ο Μπεν Σιμόν δίνει τη σκυτάλη στον Γιόχαν Βάλεμ!

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Εθνικής Βελγίου Κ21, Γιόχαν Βάλεμ θα είναι συγκλονιστικού απροόπτου ο εκλεκτός της ΚΟΠ για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Κύπρου. Η απόφαση να μην συνεχίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Ραν Μπεν Σιμόν πάρθηκε από κοινού με τον Ισραηλινό προπονητή και η Ομοσπονδία κατέληξε στον Γιόχαν Βάλεμ, είδηση που αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy από τις 27 Δεκεμβρίου 2019.

Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές, όμως ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Ο 47χρονος τεχνικός εργάστηκε συνολικά πέντε χρόνια στον πάγκο των μικρών «κόκκινων διαβόλων», με εξαίρεση το 2015, που είχε πάει στην Κορτράικ. Στο παρελθόν δούλεψε σε Άντερλεχτ Β’ (2008-10), Ουντινέζε Κ21 (2010-11) και Ουντινέζε Β’ (2011-12).

Ο Γιόχαν Βάλεμ δεν είναι άγνωστος στους ανθρώπους της ΚΟΠ, αφού ήταν και αντίπαλος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 περιόδου 2017 – 2019, οδηγώντας το Βέλγιο αήττητο (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) στην πρωτιά του 6ου ομίλου.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα έπαιξε κυρίως σε Στανάρ Λιέγης και Άντερλεχτ, ενώ αγωνίστηκε και στην Ιταλία για λογαριασμό των Ουντινέζε, Κατάνια και Τορίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ