aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Να επαναφέρει τη γαλήνη με νίκη

Εθνική Κύπρου: Να επαναφέρει τη γαλήνη με νίκη

Μετά τη φουρτούνα που επέφερε η ήττα και η εμφάνιση στη Νορβηγία (0-2), η Κύπρος το βράδυ της Κυριακής (09/09) θέλει να επαναφέρει τη γαλήνη με νίκη απέναντι στη Σλοβενία (21:45, ΡΙΚ 2). Ελπίζοντας ότι ο κόσμος, παρά την απογοήτευση στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εθνών, θα δώσει βροντερό παρών στο ΓΣΠ για να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών μας.

Μετά το αποτέλεσμα της περασμένης Πέμπτης στο «Ούλεβαλ», η ανάγκη για τρίποντο είναι μεγαλύτερη, ώστε να μη γίνει δυσκολότερη η κατάσταση στον 3ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουμε κομπάρσοι νωρίς-νωρίς στη διοργάνωση.

Στη Λευκωσία, όμως, πέρα από τη συμπαράσταση του κόσμου στην κερκίδα, η κυπριακή ομάδα θα χρειαστεί σημαντική βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το πολύ καλύτερο σε διάστημα τριών 48ωρων. Η απάντηση θα δοθεί βεβαίως στο γήπεδο, αλλά οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Κατ’ αρχάς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το παθητικό πλάνο… έμεινε στη χώρα των Βίκινγκ και απόψε θα δούμε ορθόδοξο σχήμα με περισσότερη επιθετική διάθεση. Άλλωστε, εντός έδρας παραδοσιακά παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα εκτός συνόρων παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, ίσως είναι και θέμα αλλαγής προσώπων. Σύμφωνα με την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου στη Νορβηγία, ο Γιώργος Εφραίμ που μπήκε στο γήπεδο στο 46’, χτυπά δυνατά την πόρτα της ενδεκάδας. Αυτό καθώς η είσοδος του ακραίου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ συνέβαλε σημαντικά στην καλύτερη εικόνα της Κύπρου, στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Επίσης, δεν θα πρέπει να εκπλήξει κανένα το ενδεχόμενο αλλαγής τερματοφύλακα, αφού ο Ούρκο Πάρντο έκανε σημαντικά λάθη την περασμένη Πέμπτη. Σε αυτό το ενδεχόμενο, επικρατέστερος να αγωνιστεί είναι ο κίπερ της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή. Από εκεί και πέρα, οι Δημητρίου, Λαΐφης, Μερκής, Βασιλείου ή Μαργκάσα, Κούσουλος, Αρτυματάς, Κυριάκου, Παπουλής, και Σωτηρίου, έχουν προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων.  Η πώληση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ. Θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο ΓΣΠ από τις 19:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ. Επίσης έχουν εκδοθεί οικογενειακά πακέτα για την ανατολική κερκίδα που κοστίζουν 15 ευρώ. Με το οικογενειακό πακέτο, μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών. Τονίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου. Τα παιδιά κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα. Το Κέντρο Εγγραφής Μητρώου Φιλάθλου στο Στάδιο θα παραμείνει ανοικτό την Κυριακή (09/09) από τις 19:00 μέχρι τις 21:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ