aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Η ευκαιρία Τιμούρ και διεθνών

Εθνική Κύπρου: Η ευκαιρία Τιμούρ και διεθνών

Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα απέναντι στη Σκωτία (0-3), η εθνική μας ομάδα δίνει σήμερα (18:00, ΡΙΚ2) εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Αρμενία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο της Αρμενίας «Βάργεν Σαργκσιάν». Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής κι άλλοι διεθνείς, όπως σημείωσε και ο Κετσπάγια στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

«Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα, αλλά και για την εθνική ομάδα» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο ξεκίνημα των δηλώσεών του. «Ήρθαμε μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα οι μέρες για να ετοιμαστούμε δεν ήταν πολλές. Θα δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιριστές και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί» πρόσθεσε.

Όσο για τις αλλαγές σε πρόσωπα, είπε «δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε και την τακτική μας προσέγγιση σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες». Όσο για τον αγώνα με την Σκωτία, επισήμανε πως «δεχτήκαμε δύο τέρματα όταν αλλάξαμε τακτική». Και υπογράμμισε ότι, όλοι οι αγώνες σε επίπεδο εθνικής ομάδας είναι δύσκολοι «και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι».

Στη διάθεση του Κετσπάγια, που ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία, σε σχέση με το ματς στην Σκωτία, δεν έχει στη διάθεσή του τους Κάστανο, Νικόλας Ιωάννου και Γκόκιτς.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Δημητρίου, Παναγή, Αλ. Σπόλιαριτς, Αντωνίου, Α. Παναγιώτου, Αντωνιάδης, Καρώ, Ρομπέρζ, Λαϊφης, Ν. Παναγιώτου, Κούσουλος, Κυριάκου, Αρτυματάς, Μ. Ιωάννου, Ντ. Σπόλιαριτς, Χαραλάμπους , Εφραίμ, Πίττας, Κακουλλής, Λοΐζου, Τζιωνής, Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ