aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Ενδεκάδα με παίκτες από εννιά ομάδες!

Εθνική Κύπρου: Ενδεκάδα με παίκτες από εννιά ομάδες!

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αν κάποιος προέβλεπε την πρώτη ενδεκάδα του Γιόχαν Βάλεμ στην Εθνική Κύπρου και στοιχημάτιζε για τις επιλογές του κατά πάσα πιθανότητα θα πήγαινε… κουβά. Ο Βέλγος προπονητής παρέταξε ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε εννιά διαφορετικές ομάδες!

Μοναδική ομάδα που έχει στη σύνθεση της Εθνικής πέραν από έναν ποδοσφαιριστή είναι η Ομόνοια, με τους Κυριακίδης, Τζιωνή και Κούσουλο να είναι στο αρχικό σχήμα. Άλλες πέντε κυπριακές ομάδες έχουν από έναν παίκτη στην ενδεκάδα. Πρόκειται για τις Ανόρθωση (Χριστοφή), Απόλλων (Πίττα), ΑΠΟΕΛ (Γουίλερ), ΑΕΛ (Μηνάς Αντωνίου) και Εθνικό Άχνας (Μάριος Ηλία). Την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Κάστανος (Γιουβέντους) και Καρώ (ανήκει στη Λάτσιο και έπαιξε δανεικός τη λήξασα σεζόν στην Σαλερνιτάνα).

Στον πάγκο έμεινε ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες. Θυμίζουμε πως ο Νικόλα Ιωάννου ζήτησε για προσωπικούς λόγους να μείνει εκτός από τον αγώνα με το Μαυροβούνιο και ο Γιόχαν Βάλεμ τον αποδέσμευσε από την αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ