aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Διίστανται οι απόψεις για Πάμπο Χριστοδούλου

Εθνική Κύπρου: Διίστανται οι απόψεις για Πάμπο Χριστοδούλου

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση του «διαζυγίου» ανάμεσα στην ΚΟΠ και τον Γιόχαν Βάλεμ. Το «πείραμα» ανανέωσης με τον Βέλγο προπονητή στην Εθνική Κύπρου κρίθηκε (και) από την Ομοσπονδία ως αποτυχημένο και έτσι η ΚΟΠ μπαίνει σύντομα εκ νέου στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου είναι ελεύθερος και έχει στην «πλάτη» την προϋπηρεσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που κρίνεται ως η πιο επιτυχημένη των τελευταίων χρόνων. Υπάρχουν «φωνές» εντός Ομοσπονδίας που είναι υπέρ στον Πάμπο Χριστοδούλου, όμως οι απόψεις διίστανται. Το κεφάλαιο διαδοχής του Γιόχαν Βάλεμ δεν άνοιξε ακόμη, επομένως οι όποιες προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το συμβόλαιο του Βέλγου προπονητή που έληγε τον Νοέμβριο του 2021 θα ολοκληρωθεί ενωρίτερα και η Κύπρος θα πάει με νέο τεχνικό στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (2022).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ