aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Κύπρου: Απαρτία και ομιλία από τον Μπεν Σιμόν στους παίκτες

Εθνική Κύπρου: Απαρτία και ομιλία από τον Μπεν Σιμόν στους παίκτες

Με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με το Καζακστάν. Πρώτη προπόνηση σήμερα για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη που απουσίαζε τη Δευτέρα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν για τον αγώνα της Παρασκευης στο ΓΣΠ (19:00). Ο αγώνας με το Καζακστάν είναι πολύ σημαντικός για την περαιτέρω πορεία της ομάδας μας στον όμιλο. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό και δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο.

Πριν την προπόνηση, ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας τις δυσκολίες που τους περιμένουν την Παρασκευή και τους ζήτησε συγκέντρωση και σοβαρότητα στο μέγιστο δυνατό βαθμό για να πετύχει η ομάδα μας τον στόχο της.

Η προετοιμασία της Κύπρου θα συνεχιστεί την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με προπονήσεις στο ΓΣΠ. Την Πέμπτη το μεσημέρι, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ