aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Γυναικών: Ήττα από τη Λετονία

Εθνική Γυναικών: Ήττα από τη Λετονία

Με ήττα της Εθνικής Γυναικών από την αντίστοιχη της Λετονίας με 1-2 ολοκληρώθηκε ο σημερινός αγώνας για το 3ο Aphrodite Cup το οποίο διοργανώνεται στην Κύπρο. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Πύργου στη Λεμεσό.

Στο 14’ η Λετονία άνοιξε το σκορ και στο 38΄ η Εθνική μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή της Άντριας Μιχαήλ και η Μαριλένα Γεωργίου ευστόχησε στην εκτέλεση του ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Λετονία πήρε τη φιλική νίκη (2-1) με γκολ που πέτυχε στο 82ο λεπτό.

Η Εθνική μας ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, είχε προϋποθέσεις να πετύχει δεύτερο τέρμα και να προηγηθεί με αποκορύφωμα ένα οριζόντιο δοκάρι από κόρνερ της Παφίτη, τελικά όμως οι Λετονές ήταν πιο εύστοχες και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Η Λετονία τερματίζει πρώτη στον όμιλο αφού χθες είχε νικήσει τη Μάλτα με 1-0.  Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει αύριο το πρωί την ομάδα της Μάλτας.

Κύπρος (Α. Βασιλείου): Μ. Χρίστου, Κ. Παφίτη, Μ. Ιωάννου, Σ. Αντωνίου, Μ. Σοφοκλέους, Α. Μιχαήλ, Ξ. Γεωργίου (Γ. Ξενοφώντος), Μ. Γεωργίου (Μ. Παναγιώτου), Β. Ζαμπά (53′ Λ. Χρυσοστόμου), Α. Βιολάρη, Ε. Γιάννου (86′ Χρ. Σολωμού).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ