aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική: Ένα καλό αποτέλεσμα θα τονώσει την ψυχολογία

Εθνική: Ένα καλό αποτέλεσμα θα τονώσει την ψυχολογία

Το πρώτο φιλικό τεστ της εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Λετονία (1-1) δεν είχε θετικό πρόσημο. Αύριο, με αντίπαλο τη Σερβία (19:00) και πάλι στο «ΑΕΚ Αρένα», ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι παίκτες του επιβάλλεται να παρουσιαστούν βελτιωμένοι.

Ο αντίπαλος είναι πιο ψηλής δυναμικότητας και ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης αναμένεται πιο ψηλός. Ένα καλό αποτέλεσμα, θα τονώσει την ψυχολογία των διεθνών μας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους το ερχόμενο Φθινόπωρο στο Πρωτάθλημα Εθνών (Nations League). Και βέβαια θα ήταν ευχής έργον αν υπάρχει και περισσότερος κόσμος στις εξέδρες σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στους Λετονούς. Η ΚΟΠ, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερους φιλάθλους να βρεθούν στην κερκίδα, αποφάσισε όπως η είσοδος στον σημερινό αγώνα να είναι δωρεάν.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα κάνει βαθύ ροτέισιον, αφού δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των διεθνών απέναντι στη Λετονία. Εχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης, Δημητρίου, Ζοέλ Μολ, Κωνσταντίνος Παναγή, Άντερσον Κορρέια, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Ηλία, Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Κούσουλος, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κώστας Πηλέας, Ιωάννης Πίττας, Ρούελ Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Αντρέας Καρώ, Έκτωρ Κυπριανού, Στέλιος Ανδρέου, Λοϊζος Λοϊζου, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαϊφης και Σταύρος Γαβριήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ