aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Ελπίδων - Λίχτενσταϊν (19:00 - ΑΕΚ Αρένα - απευθείας από τη Cablenet)

Εθνική Ελπίδων – Λίχτενσταϊν (19:00 – ΑΕΚ Αρένα – απευθείας από τη Cablenet)

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 της UEFA.Αντίπαλος μας το Λίχτενσταϊν, την ομάδα που κερδίσαμε την περασμένη Παρασκευή εκτός έδρας με το επιβλητικό 6-0 σε παιχνίδι που αφορούσε τον 4ο όμιλο.

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα στις 19:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cablenet
Ο Γιάννος Οκκάς όλες αυτές τις ημέρες που ακολούθησαν του αγώνα στο Λίχτενσταϊν, κράτησε χαμηλά τους τόνους, τονίζοντας στους διεθνείς μας ότι μόνο με το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο θα καταφέρουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και στις καλές παρουσίες.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν προέκυψαν προβλήματα από την αποστολή στο Λίχτενσταϊν και όλοι οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για τους δύο αγώνες βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή.Σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής.
Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή:
Γιάννης Γερολέμου, Γιώργος Ναούμ, Ραφαήλ Μάμας, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Δανιήλ Παρούτης, Στέφανος Κίττος, Μιχάλης Κυριάκου, Κωνσταντίνος Ηλία, Θωμάς Νικολάου, Κωνσταντίνος Σεργίου, Ιάσωνας Πική, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Χένρη Μπέϊτς Ανδρέου, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Ιωάννης Κωστή, Στραχίνια Κέρκεζ, Έκτορ Κυπριανού, Ρούελ Σωτηρίου, Χρίστος Σιέλης.
«Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός χρειάζεται και σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία. Στόχος μας είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα από καλή αγωνιστική παρουσία και ένας απολογισμός με επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες θα αποτελέσει σίγουρα δυνατή βάση για να προχωρήσουμε με αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια.
Δουλέψαμε σκληρά από την πρώτη ημέρα που συγκεντρωθήκαμε για τους δύο αγώνες, με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση και πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πάλι με δυνατό πρόσωπο.
Για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο κόσμος έχει την ευκαιρία να έρθει στο γήπεδο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σήμερα θα έχουμε την στήριξη του», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Κωνσταντίνος Σεργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ