aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εθνική… απαρτία!

Με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα με τη Σλοβενία, την Κυριακή το βράδυ στο ΓΣΠ (21:45).

Στην αποστολή για τον αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθοι 23 ποδοσφαιριστές: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ούρκο Πάρντο, Κωνσταντίνος Παναγή, Τζέισον Δημητρίου, Ιωάννης Κούσουλος, Γιώργος Μερκής, Βαλεντίνος Σιέλης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαργκάσα, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γεράσιμος Φυλακτού, Βασίλης Παπαφώτης, Γιώργος Οικονομίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Αβραάμ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου, Νέστορας Μυτίδης και Φώτης Παπουλής.

Ο αγώνας Κύπρου – Σλοβενίας είναι για τη δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας του Πρωταθλήματος των Εθνών. Στην πρώτη αγωνιστική η Σλοβενία είχε χάσει με 2-1 εντός έδρας από τη Βουλγαρία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ