aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Ανδρών: Το σκηνικό στον όμιλο και η συνέχεια

Εθνική Ανδρών: Το σκηνικό στον όμιλο και η συνέχεια

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Nations League, η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών χρειάζεται ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου.

Έχοντας πάρει ένα βαθμό στους μέχρι τώρα αγώνες της, η ομάδα μας μπορεί να προσπεράσει στους δύο τελευταίους αγώνες μόνο το Αζερμπαϊτζάν το οποίο έχει τέσσερις βαθμούς. Λουξεμβούργο και Μαυροβούνιο θα παλέψουν για την πρώτη θέση που δίνει άνοδο στη Β’ Κατηγορία, έχοντας από εννέα βαθμούς.

Στις 14 Νοεμβρίου η Εθνική μας θα υποδεχθεί το Λουξεμβούργο και στις 17 Νοεμβρίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Μαυροβούνιο. Το Αζερμπαϊτζάν θα υποδεχθεί το Μαυροβούνιο και στην τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με το Λουξεμβούργο.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Nations League, οι τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν στην τελευταία θέση των ομίλων της Γ΄ Κατηγορίας θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ μεταξύ τους, για να προκύψουν οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στη Δ’ Κατηγορία.

Να σημειωθεί πως στις 11 Νοεμβρίου η Εθνική μας θα δώσει εκτός έδρας φιλικό αγώνα με την Ελλάδα. Ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ