aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣEθνική Ανδρών: Ο Βάλεμ καταλήγει στους εκλεκτούς

Eθνική Ανδρών: Ο Βάλεμ καταλήγει στους εκλεκτούς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στις επιλογές που θα στηρίξουν το αρχικό σχήμα, το πρώτο του στον πάγκο της Κύπρου, καταλήγει ο Γιόχαν Βάλεμ. Η Εθνική ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στο Μαυροβούνιο, για την πρεμιέρα του Nations League (19:00, ΓΣΠ).

Ο Βέλγος τεχνικός, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Κύπρου απέναντι σ’ έναν αντίπαλο στα μέτρα της Κύπρου, προσδοκεί σε ιδανικό ξεκίνημα. Η Κύπρος αρχίζει την προσπάθειά της με δύο εντός έδρας αγώνες, αφού θα ακολουθήσει την Τρίτη αυτός απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, που προσφέρονται γιατί όχι και για το δύο στα δύο.

Ο Βάλεμ έδειξε την πρόθεσή του, με την πρώτη κλήση, για στήριξη σε νεαρούς διεθνείς. Βάσει των όσων διαπίστωσε μέσα από την παρουσία των παικτών με τις ομάδες τους αλλά και στις λίγες προπονήσεις υπό τις οδηγίες του, καταλήγει στις επιλογές για την ενδεκάδα προσδοκώντας ότι θα τον δικαιώσουν.

Είναι παρακινδυνευμένο να γίνει η οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αρχικό σχήμα, αφού πέραν της πρώτης παρουσίας του Βάλεμ στον πάγκο της Κύπρου υπάρχουν και πολλά νέα πρόσωπα. Δεν υπολογίζεται ο Σιέλης λόγω τιμωρίας που μεταφέρει από την περσινή διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ