aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Ανδρών: Με το μυαλό στο Μαυροβούνιο

Εθνική Ανδρών: Με το μυαλό στο Μαυροβούνιο

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αυριανό αγώνα με το Μαυροβούνιο. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 19:45 στο ΓΣΠ και θα είναι ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ. Στις 12:00 το μεσημέρι ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιόχαν Βάλεμ και ο Γιάννης Κούσουλος θα μιλήσουν σε Συνέντευξη Τύπου στο Συνεδρίακό κέντρου ΓΣΠ.

Στις προπονήσεις της Εθνικής συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Τάσος Κίσσας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Χάρης Κυριάκου, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Καρώ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Βαλεντίνος Σιέλης, Κύπρος Χριστοφόρου, Νικόλας Ιωάννου, Χρίστος Γουίλερ, Γρηγόρης Κάστανος, Ιωάννης Κούσουλος, Ματίγια Σπόλιαριτς, Μαρίνος Τζιωνής, Γιάννης Σατσιάς, Ανδρέας Αβραάμ, Χαράλαμπος Κυριάκου, Πιέρος Σωτηρίου, Λοΐζος Λοΐζου, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία και Δημήτρης Χριστοφή.

Να σημειωθεί πως ο Βαλεντίνος Σιέλης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με το Μαυροβούνιο λόγω τιμωρίας από το προηγούμενο Nations League. Έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με το Αζερμπαϊτζάν (21:45, ΓΣΠ).
Οι αγώνες της Εθνικής μας θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των κανονισμών UEFA. Θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ