aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Εντοπίζουμε τα λάθη και προσπαθούμε να βελτιωθούμε»

«Εντοπίζουμε τα λάθη και προσπαθούμε να βελτιωθούμε»

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε στο χθεσινό πρώτο φιλικό με τη Ρουμανία η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-15. Ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου πέτυχε ένα τέρμα, είχε δοκάρι και ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ και γενικά, η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρουμανία ήταν καλύτερη, πίεσε την ομάδα μας και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ, με το τελικό 1-1 να χαρακτηρίζεται ως δίκαιο αποτέλεσμα.

«Πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Αυτό είναι το ζητούμενο για τη συνέχεια και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όμως δεν ήμασταν το ίδιο καλοί στο δεύτερο», δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Κ-15 Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου, για να προσθέσει: «Τα φιλικά γίνονται για να εντοπίζουμε τα σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε. Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό όπως και τα προηγούμενα που δώσουμε. Θα προσπαθήσουμε στον αυριανό αγώνα κόντρα στη Ρουμανία να είμαστε ακόμη καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη».

Κύπρος και Ρουμανία θα αναμετρηθούν σε δεύτερο φιλικό αύριο στις 15:00 στο «Τάσος Μάρκου». Σε σχέση με την αποστολή της ομάδας μας προκύπτει μια αλλαγή αφού τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού ο τερματοφύλακας Γιώργος Θεοδουλίδης (ΑΠΟΕΛ) και στη θέση του κλήθηκε ο Βασίλης Παφίλης (ΑΕΛ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ