aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕνιαία φιλοσοφία και στόχοι για ένα καλύτερο αύριο

Ενιαία φιλοσοφία και στόχοι για ένα καλύτερο αύριο

Μετά την συμπλήρωση όλων των θέσεων στις Εθνικές μας ομάδες (εκτός από την Εθνική Futsal) μπαίνει σε εφαρμογή το νέο πλάνο δουλειάς σε όλα τα επίπεδα.

Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ στην παρουσία όλων των Ομοσπονδιακών μας προπονητών και των συνεργατών τους από τον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Σάββα Κωνσταντίνου.

Σε νέους και παλιούς ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων κ. Χάρης Λοϊζίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας πως η Ομοσπονδία πιστεύει σε καλύτερα αποτελέσματα.

«Πιστεύουμε στη δουλειά σας για αυτό είσαστε εδώ μαζί μας για μια νέα προσπάθεια με καλύτερα αποτελέσματα. Με τη συλλογική δουλειά, πιστεύουμε ότι θα δημιουργηθούν οι ανάλογες προϋποθέσεις. Το νέο πλάνο δουλειάς θα σας παρουσιάσει ο Τεχνικός μας Διευθυντής με τον οποίο θα έχετε στενή συνεργασία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λοϊζίδης.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς με τη σειρά του καλωσορίζοντας τους προπονητές και τους συνεργάτες τους, τόνισε πως η νέα πορεία υπό την καθοδήγηση του Σάββα Κωνσταντίνου θα έχει την στήριξη όλων και με τη σωστή συνεργασία να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Ενιαία φιλοσοφία και στόχοι

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο κ. Σάββας Κωνσταντίνου και ανέλυσε στους προπονητές και στους συνεργάτες τους το πλάνο που θα εργαστούν οι Εθνικές μας ομάδες, με στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας σε Εθνικό επίπεδο.

Η βάση της νέας προσπάθειας αρχίζει με ενιαία φιλοσοφία δουλειάς για όλες τις Εθνικές μας ομάδες τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στους υπόλοιπους τομείς που επεξηγήθηκαν από τον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ.

Για κάθε Εθνική τέθηκαν συγκεκριμένοι στόχοι με αυξημένες απαιτήσεις, που θα αξιολογούνται ασφαλώς στην πορεία των υποχρεώσεων μας.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ για άλλη μια φορά επανέλαβε πως δεν πρέπει να χαθεί κανένα ταλέντο και προς αυτή την κατεύθυνση αλλάζει ο τρόπος δουλειάς και για τις μικρότερες μας Εθνικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ