aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣEνδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

Eνδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

Ενδιαφέροντα στοιχεία από τον αγώνα της Εθνικής μας με το Γιβράλτάρ.

-Δύο ποδοσφαιριστές, ο Νικόλας Ιωάννου και ο Ρενάτο Μαρκάσα ήταν στην αρχική εντεκάδα του αγώνα με το Γιβραλτάρ και αυτή ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημο αγώνα της Εθνικής μας.

-Ο Ιωάννου έκανε ντεμπούτο το περασμένο Σάββατο με την Πορτογαλία ενώ ο Μαρκάσα μετρά τρεις συμμετοχές αφού έπαιξε στα φιλικά με Καζακστάν και Πορτογαλία.

-Ο Πιέρος Σωτηρίου σκόραρε το δεύτερο του τέρμα με την Εθνική Ανδρών, στην 21η του συμμετοχή. Το πρώτο του τέρμα ήταν ξανά σε βάρος του Γιβραλτάρ, τον περασμένο Νοέμβριο στο ΓΣΠ.

-Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης είδε κίτρινη κάρτα, συμπλήρωσε δύο και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της 31ης Αυγούστου με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη στο ΓΣΠ.

-Με το Γιβραλτάρ ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης έφτασε τις 91 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών. Είναι δεύτερος σε συμμετοχές όλων των εποχών μετά τις 106 του Γιάννου Οκκά και πρώτος από τους εν ενεργεία διεθνείς.

-Στις 69 συμμετοχές σταμάτησε ο Ηλίας Χαραλάμπους. Με το Γιβραλτάρ ήταν για τελευταία φορά στην αποστολή της Εθνικής. Αγωνίστηκε με την Εθνική Ανδρών για 15 χρόνια, από το 2002. Οι συμποδοσφαιριστές του του αφιέρωσαν το πρώτο τέρμα που προήλθε από αυτογκόλ μετά από ενέργεια του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη.

-Ο αγώνας με την Κύπρο ήταν ο 16ος επίσημος για το Γιβραλτάρ στην ιστορία του. Γνώρισε ισάριθμες ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ