aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕνδιαφέρει (αρκετά) ο Γιόχαν Βάλεμ

Ενδιαφέρει (αρκετά) ο Γιόχαν Βάλεμ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πολύ σύντομα αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το νέο προπονητή της Εθνικής Κύπρου. Το συμβόλαιο του Ραν Μπεν Σιμόν έληξε την 1η Δεκεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του EURO 2020 και μέχρι σήμερα ο Ισραηλινός τεχνικός είναι στο περίμενε για την απόφαση της ΚΟΠ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας και οι συνεργάτες του κοιτάζουν και προς άλλες κατευθύνσεις και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.Goal.com.cy, ένας προπονητής που φαίνεται πως ενδιαφέρει τους καθ’ ύλην αρμόδιους της ΚΟΠ, είναι και ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου Κ21, Γιόχαν Βάλεμ. Ο 47χρονος τεχνικός είναι συνολικά στην 6η χρονιά του στον πάγκο των μικρών «κόκκινων διαβόλων», με εξαίρεση το 2015, που είχε πάει στην Κορτράικ. Στο παρελθόν δούλεψε σε Άντερλεχτ Β’ (2008-10), Ουντινέζε Κ21 (2010-11) και Ουντινέζε Β’ (2011-12).

Ο Γιόχαν Βάλεμ δεν είναι άγνωστος στους ανθρώπους της ΚΟΠ, αφού ήταν και αντίπαλος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 περιόδου 2017 – 2019, οδηγώντας το Βέλγιο αήττητο (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) στην πρωτιά του 6ου ομίλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ