aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕλπίδες: Νέα διοργάνωση, νέα αρχή

Ελπίδες: Νέα διοργάνωση, νέα αρχή

Πρεμιέρα απέναντι στην Ελλάδα κάνει η εθνική Ελπίδων της Κύπρου, για τον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Νέα διοργάνωση, νέα αρχή θέλει να κάνει η Ελπίδων στο ντεμπούτο του Γιάννου Οκκά.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θα αρχίσει στις 17:30. Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο στάδιο που θα φιλοξενήσει τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα μας, με το δεδομένο ότι θα παραταχθεί σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, η Κύπρος έχει ως στόχο το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, που θα δημιουργήσει και τις ανάλογες προϋποθέσεις για την παρουσία της στη νέα διαδρομή της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ολλανδός διαιτητής, Άλαρντ Λίντχοουτ. Στον 4ο όμιλο συμμετέχουν ακόμη οι Πορτογαλία, Λευκορωσία, Ισλανδία και Λίχνενσταϊν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ